Апартамент 17

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 6
Площ 187.70 m2
Общи части 20.99 m2
Площ без общи части 166.71 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север