Апартамент 11

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 4
Площ 159.21 m2
Общи части 18.16 m2
Площ без общи части 141.05 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад