Апартамент 3

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 2
Площ 162.11 m2
Общи части 18.49 m2
Площ без общи части 143.62 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад