Апартамент 5

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 3
Площ 190.83 m2
Общи части 21.34 m2
Площ без общи части 169.49 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север