Апартамент 13

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 5
Площ 191.08 m2
Общи части 21.37 m2
Площ без общи части 169.71 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север