Апартамент 19

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 6
Площ 158.16 m2
Общи части 18.04 m2
Площ без общи части 140.12 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад