Апартамент 7

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 3
Площ 161.91 m2
Общи части 18.47 m2
Площ без общи части 143.44 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад