Апартамент 9

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 4
Площ 186.75 m2
Общи части 20.88 m2
Площ без общи части 165.87 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север