Апартамент 1

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 2
Площ 181.98 m2
Общи части 20.35 m2
Площ без общи части 161.63 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север