Апартамент 15

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 5
Площ 158.51 m2
Общи части 18.08 m2
Площ без общи части 140.43 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад