Апартамент 31

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 9
Площ 150.48 m2
Общи части 17.17 m2
Площ без общи части 133.31 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад