Апартамент 27

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 8
Площ 154.02 m2
Общи части 17.57 m2
Площ без общи части 136.45 m2
Общи части 11.41 %
Изложение Югозапад