Апартамент 26

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 8
Площ 136.80 m2
Общи части 15.7 m2
Площ без общи части 121.10 m2
Общи части 11.48 %
Изложение Югоизток