Апартамент 21

Сграда 4, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 7
Площ 189.51 m2
Общи части 21.19 m2
Площ без общи части 168.32 m2
Общи части 11.18 %
Изложение Юг/Север