Апартамент 7

Сграда 3, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 3
Площ 135.43 m2
Общи части 12.82 m2
Площ без общи части 122.61 m2
Общи части 9.47 %
Изложение Югозапад