Апартамент 11

Сграда 3, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Четиристаен апартамент
Етаж 5
Площ 246.58 m2
Общи части 21.85 m2
Площ без общи части 224.73 m2
Общи части 8.86 %
Изложение Запад/Изток/Север