Апартамент 10

Сграда 3, Вход А

План на сградата
План на етажа
Тип имот Тристаен апартамент
Етаж 4
Площ 149.61 m2
Общи части 14.09 m2
Площ без общи части 135.52 m2
Общи части 9.42 %
Изложение Югозапад